Am acceptat provocarea SuperBlog

V-am spus că toamna asta sunt pusă pe treabă? 🙂 Am acceptat provocarea SuperBlog, o competiție aflată deja la a 23-a ediție, dar unde nu am avut curaj să mă înscriu până acum. Dar hei, toate au un început!

Ce îmi doresc de la această competiție? Păi, mai multă experiență în blogging- chiar dacă până acum v-am obișnuit cu articolele mele din Social Media, cred că e timpul să mergem și dincolo de atât.

Vreau să mă descoperiți și ca om, nu doar ca specialist și să scriu ca până acum, din suflet, despre lucrurile care îmi plac și consider că merită împărtășite cu voi. În plus, e o provocare pentru mine să fiu vulnerabilă, să transmit, să fiu subiectivă în ceea ce transmit. Dar trebuia să învăț și asta până la urmă, nu? 🙂

Dacă mă urmărești de mult timp știi că îmi place să împarti din experiența mea, dar și să învăț mereu lucruri noi.

De data asta, mă iau la întrecere doar cu mine, așadar de abia aștept să cunosc alți bloggeri, să văd activitatea lor și să parcurg această călătorie, într-un fel nouă pentru mine.

Și te rog să-mi fii alături, pentru că aș avea nevoie de ceva încurajări 🙂

Despre competiția SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri.

Competiţia a cumulat în cele 22 de ediţii (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna) circa 3000 de participanți, peste 500 de probe, susținute de peste 150 de sponsori, și peste 40.000 de articole scrise. Pe măsură ce se întrec în condei pe diverse teme, bloggerii învață aspecte legate de content marketing & SEO, câștigă premii, clădesc parteneriate și prietenii. 

Vrei și tu să participi? Uite cum te înscrii:

  1. Citești regulamentul competiției și pagina Întrebări și răspunsuri. Dacă nu găsești informațiile căutate, ne poți adresa întrebări aici, în comentarii, prin e-mail (superblog@swissplan.biz) sau pe Facebook.
  2. Îți anunți participarea la competiție într-un scurt articol pe blog
  3. Completezi formularul de înscriere
  4. Intri în comunitatea SuperBlog!  
  5. Te antrenezi! La 1 octombrie se lansează prima probă!

Pentru orice feedback, mă găsești aici.

Let’s get the party stated!