Moarte pe Nil: Un film misterios ce nu trebuie ratat

Îmi place tare mult să merg la cinema, de când eram mică. Iubesc mai ales filmele cu detectvi, thrillerele psihologice și animațiile, of course.

Iar luna aceasta am fost invitată de către echipa RAN Communication la avanpremiera filmului Moarte pe Nilpe care ți-l recomand cu drag dacă ești fan al thrillerelor captivante, semnate de Agatha Christie.

De la producătorii ”Crima din Orient Express” (2017), filmul îl arată pe celebrul detectiv Hercule Poirot în acțiune. De data aceasta, ne duce într-o croazieră pe Nil unde suspansul și misterul se dezlănțuie odată cu o crimă neașteptată.

Mi-a plăcut atât plot-ul, cât și actorii, surpriza fiind Emma Mackey (pe care o știm din serialul Netflix, Sex Education), dar și Russell Brand într-un rol foarte… cuminte.

Letitia Wright (Black Panther) alături de Sophie Okonedo ne duce în anii muzicali 40 unde blues-ul era rege, iar ținutele doamnelor au fost splendide.

Gal Gadot mi se pare foarte liniară din punct de vedere rol (o femeie bogată, moștenitoare a averii tatălui ei), iar Kenneth Branagh (Hercule Poirot) a fost atent, a pus întrebări și a elucidat, în final, misterul.

Filmul esre regizat chiar de actorul principal, Kenneth Branagh, și se alfă în momentul acesta pe locul 4 in IMDB in topul filmelor populare ale momentului.

M-am simțit atrasă în lumea suspiciunilor de pe Nil și complice la aflarea adevărului. Nu cred ca mi-am luat privirea de la ecran 🙂

Filmul are 2h și 7 minute, dar nu te plictisești. Te invit la Cinemacity să-l vizionezi. Nu uita că marțea este Cinemarți, cu preț special- doar 14.9 lei.

Tu ce filme de acest gen ai mai urmărit și apreciat?

Te invit să-mi scrii aici în comentarii sau pe mail.