Hai să ne conectăm și pe:

Cine sunt?

Salut! Sunt MIHAELA LEMNARU, Content Writer și Social Media Manager – în cuvinte mai practice, mă pricep de minune să scriu și stau toată ziua pe Facebook și pe Instagram. Cu folos, desigur! 🙂

De ce merit atenția ta?

Pentru că îmbin rapid scrisul creativ cu mediul de business. Înțeleg nevoile unui brand și le pot comunica mai departe prin conținut original și engaging.

Cum am ajuns aici...

De 3 ani activez ca ”one woman show” în comunicarea de brand B2C, B2B și în personal branding pentru antreprenori sau persoane publice.

Am lucrat în mediul ONG încă din facultate, am trecut la marketing B2B, am absolvit masterul în Social Media & Online Marketing și am sfârșit un freelancer creativ – toate în 5 ani.

Spune-mi despre tine ca să-ți arăt cum pot să te ajut...

Ești Antreprenor/ Companie?

Eu te ajut să-ți pui în valoare business-ul în mediul online într-un mod corect și adaptat nevoilor tale. Implicarea ta va fi una minimă, bazată doar pe feedback și directii inițiale de comunicare.
Tu vei economisi timpul petrecut în Social Media și îți vei orienta efortul mai mult pe dezvoltarea business-ului.

Ești agenție de digital?

Când flow-ul proiectelor din agenție crește și ai nevoie de colaboratori pe termen scurt, te asigur că fac o treabă bună și în echipă! 🙂

Tu ești scutit de plata unui salariu întreg și ai la dispoziție know-how-ul și implicarea unui specialist, cât timp ai nevoie.

Ești Web Developer?

Vrei să predai un website 100% complet, fără ”lorem ipsum..”? 🙂  

Tu vii cu skill-urile tehnice, eu aduc creativitatea și livrăm  împreună clientului un website complet funcțional, cu texte adaptate și design inedit!

Ce servicii ofer?

Am lucrat în nișe precum: business și antreprenoriat, fashion,  educație, beauty, electronice, event planning, food, echipamente de protecție, IT tools, muzical, yoga, wellness, cursuri online, ecommerce, travel, servicii, stomatologie, HR, ONG sau contabilitate.

O parte dintre cei cu care am colaborat:

Dacă nu ma crezi pe cuvânt...

Certificări

Vrei să ne cunoaștem?

Dă-mi un semn folosind formularul de contact de mai jos și setăm un Intro Call 🙂